onsdag 17 mars 2010

Gestaltning, oro, vårkänslor

Fy bubblan vilken vecka!! Två dagar i rad har jag sett på gestaltningar som mina kurskamrater har gjort, det e inte klokt va bra vi har varit!! Vi har gjort gestaltningar om en persons dilemma, varje grupp har tilldelats varsitt land att utgå ifrån. Det är helt galet vad mycket hemskheter som händer i världen, allt ifrån korruption till att döda foster i vecka 39 på de mest makabra sätt. Jag är helt mentalt slut efter att ha tagit del av detta, ännu mer lycklig är jag över att vi lever i Sverige och har det VÄLDIGT bra, dessutom har vi två underbara barn som har allt de kan behöva.
Sonen har idag bitit på batterier. Snacka om att de kan konsten att oroa sina föräldrar, men enligt giftmedelscentralen så var inte AAA batterier så giftiga. När jag frågade honom varför han gjort så sa han att "min hjärna sa till mig att göra det och då gör jag det, mamma". Galna unge....
Något som är helt underbart däremot är att det är ljusare på kvällarna och vårkänslorna finns kvar och idag har hela familjen varit på en cykeltur - årets första, så mysigt!!!
Må så gott och ta hand om er och framförallt var glada över att vi lever i Sverige!!!!