söndag 30 maj 2010

Oj vad denna veckan har gått fort!

Den här veckan har verkligen bara sprungit iväg!! Min älskade man har fyllt år, grattis i efterskott!! Vad fick han då av la familia? Jo då han fick en camel back, det vet ni väl alla vad det är haha, det är en ryggsäck med en plastblåsa i där han skall ha vatten när han kör Enduro. När jag gick runt i affärena och frågade om de hade en Camelback tittade några väldigt konstigt på mej kan jag lova. Jag har gjort sista skoldagen för terminen!! Tjoho- sooooommmmarllllovvv. Jaja nästan i varje fall. Jag har en individuell inlämning kvar, men det känns som en baggis nu när jag slipper åka ner till skolan.
Årets vårfester på skolan och dagis är över och de var super-duper mysiga som vanligt. På Hugos dagis fick vi alla vara med på allsång och dessutom på ett rörispass, vilket var väldigt roligt. Både Mormor och Farfar var med och hoppade omkring. På Elins skola visade de alla sina fina saker som de gjort med en vernissage, de hade även interjuvat barnen om förr i tiden, och vi fick se filmen på storbild. Även denna dagen var jätte mysig.
Helgen har varit lugn och skön och startade med ett mycket trevligt besök ifrån makens bror, fru och son. Det blev grillat och till efterrätt serverade vi ananaspaj. I lördags var maken på tur med jobbet så jag och barnen var själva och vi hade det så mysigt. Min underbara granne var över en stund och vi drack en cider på utsidan. Nu får det faktiskt bli sommar på riktigt så att det är varmt nästa gång vi sitter där. Må så gott kram från lilla mig.