lördag 10 april 2010

Vårstädning och projektarbete!

I går var jag med sonen på BVC, han uppförde sig exemplariskt och han både såg och hörde bra!! Han berättade historien i den lilla boken innan tanten hunnit fråga honom det hon skulle!!! Belöningen blev en stor lastbil!!
På kvällen var jag med dottern och hennes kompis på bio och såg filmen Klara, kul att de lyckas göra en film där två åtta åringar funderar och tänker för att sedan konstatera vad budskapet med filmen var!!
Idag har jag och mannen röjt i garaget, det är inte klokt vad mycket skit man samlar på sig!!! Men det är alltid väldigt skönt i efterhand och man känner sig så nöjd!!! Skall nu försöka komma igång med mitt och Em´s projektarbete, om konflikthantering mellan elever... Skall till min Vfu på måndag och observera eleverna. Känns än så länge ganska bra men det är så himla mycket som skall läsas inför detta!!! Jag som e så trött på skolan för tillfället. ... men men det ordnar sig nog. Längtar till på onsdag när jag äntligen skall klippa av mig håret och försöka få någon okej färg på eländet... Nu skall jag ta ett glas med min bästa granne och fira lite helg!
Må så gott.